Billetsalget til Roskilde Dyrskue 2022 er åben

Der kan nu købes dyrskuebilletter til at lægge under juletræet.

Læs mere →
Ny direktør for Roskilde Dyrskue

Camilla Dupont, ny direktør for Roskilde Dyrskue, kommer fra en forskerstilling på IT-Universitetet og har mange års erfaring som leder.

Læs mere →
Publikumsrekord på Store Hestedag

Årets Store Hestedag blev den mest besøgte i eventets 17 år lange levetid.

Læs mere →
Husk Store Hestedag i weekenden 4.-5. september

Der er igen liv på Dyrskuepladsen, når Store Hestedag slår dørene op for Danmarks største udendørs heste- og hundearrangement på lørdag.

Læs mere →
Forsvarende mestre løb med sejren til DM i Farming Simulator 2021

Team Højgård fra Als kunne igen i år løfte armene i vejret over mus og tastatur som Danmarksmestre i Farming Simulator 2021, som løb af stablen 5.-6. juni.

Læs mere →
DM i Farming Simulator afvikles online grundet dyrskue-aflysning

For andet år i træk afvikler Danish Farm Tournaments Danmarksmesterskabet som online-turnering med opbakning fra sponsorerne Case IH og New Holland, som glæder sig over at få de unge med.

Læs mere →
Roskilde Dyrskue 2021 er aflyst

Roskilde Dyrskue er meget kede af at skulle sende en aflysning ud for andet år i træk.

Læs mere →
Det ser nu mere end sort ud for Roskilde Dyrskue 2021

Med ekspertgruppens afrapportering i dag tegner der sig en dyster sommer for Roskilde Dyrskue.

Læs mere →
DM i virtuelt landbrug

Danmarksmesterskaberne i Farming Simulator 2021 afvikles af og i forbindelse med Roskilde Dyrskue. Hvorvidt turneringen vil blive afviklet på dyrskuet eller online som den blev i 2020, er endnu uvist.

Læs mere →
Roskilde Dyrskue går ”benhårdt” efter at afholde arrangement

Formanden for Roskilde Dyrskue er positivt stemt overfor Danmarks største land møder by-arrangement på dyrskuepladsen i Roskilde.

Læs mere →
Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue 2021 sprænger rammerne

Roskilde Dyrskue satser i år stort på maskinudstillingen med den største maskinudstilling i 30 år. Mange udstillere får mulighed for at være med for første gang.

Læs mere →
Ny organisation i Roskilde Dyrskue

Roskilde dyrskue har omstruktureret i organisationen og der er kommet et nyt udvalg. De glæder sig meget til at tage fat på arbejdet og ser frem til at Dyrskuepladsen igen i 2021 danner ramme om Roskilde Dyrskue.

Læs mere →
Alle tilmeldinger er åbne

Både tilmelding til dyreudstillinger og maskin- og erhvervsudstillingen, samt Spisekammeret 2020 er nu åbne. Se mere under hhv. Dyreudstillere og Virksomheder i menuen.

Læs mere →
Roskilde Dyrskue 2020

Roskilde Dyrskue afholdes i år i forbindelse med grundlovsdag 5.-7. juni 2020.

Læs mere →
Roskilde Dyrskue nomineret til børnepris

Roskilde Dyrskue er nomineret til prisen for Bedste Børneevent 2019 ved Børn i Byen-prisen. Afstemningen løber indtil 27. oktober og bliver afgjort ved en prisuddeling i starten af november.

Læs mere →
Rekordantal gæster gav logistiske udfordringer

Ledelsen og bestyrelsen for Roskilde Dyrskue glæder sig over de mange gæster, men vil også gerne beklage for de udfordringer det gav med kødannelse ved parkering og indgange.

Læs mere →
Publikumsrekord på Roskilde Dyrskue

Nu er alt talt op: 113.017 gæster var forbi Roskilde Dyrskue 2019. Det er det højeste antal gæster nogensinde. Efter en fintælling ser tallene således ud fordelt over de tre dage: Fredag: 33.339 Lørdag: 46.545 Søndag: 33.133

Læs mere →
Roskilde Dyrskue åbner for gamingverdenen

For første gang er der gaming på programmet, når et stort opsat e-sportsområde vil være at finde på Dyrskuepladsen med spillet Farming Simulator.

Læs mere →