Dyrskuet i år bliver helt specielt

I år er det femte gang den landsdækkende trailerkæde Prof-Shoppen.dk udstiller på Roskilde Dyrskue. Og årets udstilling byder naturligvis på alt det bedste i trailere til private og til erhverv – men det er ikke det eneste fokusområde for onlineforretningen, der blandt andet er Danmarks største forhandler af Brenderup.

Prof-Shoppen åbnede i 2009 i Esbjerg, og har siden bredt sig til at blive landsdækkende med tre jyske afdelinger, en enkelt afdeling på Fyn samt en i Ringsted. Men trailere er ikke det eneste, som Prof-Shoppen byder på. Indehaver Alexander Kristoffersen har nemlig givet Prof-Shoppen en bredere profil over de seneste år, og derfor finder man ikke blot et stærkt udvalg af trailere fra Brenderup og Saris på standene i Roskilde i år, forklarer han.

- Vi er en landsdækkende forhandler af erhvervs- og fritidstrailere, og sigter efter at kunne levere en meget komplet løsning. Derfor har vi med vores sortiment forsøgt at favne bredere ved også at have alle de kendte mærker indenfor skov-, have- og parkmaskiner samt indenfor værktøj.

Og her spiller dyrskuet i Roskilde en helt central rolle. Dyrskuet er en glimrende anledning til at rulle trailerne og hele webforretningen ud i sommersolen.

- Roskilde Dyrskue er der bare altid sådan en super god stemning over. Dyrskuet er for os en fantastisk måde at nå ud til både fagfolk og den private forbruger, og med vores nyeste satsning på værktøj fra Milwaukee er vi også klar til at vise mulighederne indenfor specielt batteriværktøj, som de er virkelig stærke på, siger Alexander Kristoffersen.

Comeback til udstillingen

2022 er i det hele taget et comeback til det at tage på messer og udstillinger for Prof-Shoppen. Og årets dyrskue i Roskilde er derfor et, som Alexander Kristoffersen og forretningen med hovedsæde i Esbjerg har store forhåbninger til.

Corona-pandemien var med til at trække mange købere af trailere ind bag skærm og tastatur, men at kunne vise mulighederne ude i virkeligheden er nu engang nummer ét.

- Roskilde Dyrskue har gennem fire år været et fantastisk sted for os at vise vores produkter i samarbejde med Brenderup, og der er ingen tvivl om, at dyrskuet i år bliver noget helt specielt. Vi er tilbage i Roskilde, og vi glæder os helt vildt, siger han og tilføjer:

- Dyrskuet giver altid masser af gode snakke med kunder og kolleger, og vi er i år klar med vores hidtil største satsning, med to store stande. Vi har en, hvor vi igen udstiller sammen med Brenderup, og så har vi en stand sammen med det hollandske trailermærke, Saris, som vi har den danske import af, fortæller Alexander Kristoffersen.

Saris er én af de førende producenter af trailere målrettet erhvervsbrug, og det hollandske mærke har slået sig fast som et kvalitetsvalg, når det kommer til fx tiptrailere og platformtrailere.

- Vi glæder os til at udstille i Roskilde – der kommer trailere til alle og enhver, afrunder Alexander Kristoffersen med et smil.