AB Lauridsen

20 år med entreprenørmaskiner på Roskilde Dyrskue

For ca. 20 år siden startede dyrskueeventyret for Steffen Hansen og hans virksomhed. Steffen solgte entreprenørmaskiner – og ville teste det der Roskilde Dyrskue af.

Forventningerne var høje til det første dyrskue, men der var lidt tvivl, om placeringen af standen var optimal. Dommen er dog ikke til at tage fejl af – her 20 år efter har Steffen og hans partner Søren Lauridsen stadig har den samme stand, som Steffen havde med sin virksomhed for 20 år siden.
For AB Lauridsen Maskiner er det blevet en tradition at tage på dyrskue og en anden placering af standen kan under ingen omstændigheder komme på tale - kunderne ved nemlig præcis, hvor de kan finde virksomhedens udstilling.

Setup’et er dog lidt større end dengang, hvor der blev grillet pølser og langet fadøl til kunderne i forteltet på den private campingvogn. Nu er de 6 sælgere, som kæmper om at få dagens bedste salgstal.

På AB Lauridsens stand finder man en imponerende udstilling af forskellige entreprenørmaskiner nye som brugte, der afspejler AB Lauridsens engagement i at levere høj kvalitet og avanceret teknologi til entreprenørbranchen.

”Det er virkelig fedt at være på dyrskue – man bliver helt

høj af at tale med alle menneskerne”

AB Lauridsen Maskiners vedvarende tilstedeværelse på Roskilde Dyrskue har skabt en rigtig god platform for at præsentere deres produkter for et bredt publikum. Her bliver lukket handler for mange millioner kroner under dyrskuedagene og alle nuværende og potentielle kunder kommer forbi deres stand for at se de nyeste maskiner og få en god snak.

”Vi synes alle sammen, det er virkelig fedt at være på dyrskuet – man bliver helt høj af at tale med alle menneskerne. Man er på, og der er travlt. Sidder man bare i en plastikstol og venter på, at klokken bliver 18.00, så er dagene lange” siger Steffen Hansen. Der er nok af kunder at tale med, og alle tre dage er alle mand i gang fra kl. 8 morgen til 8 aften for at sælge, lukke aftaler og fremvise de mange forskellige entreprenørmaskiner.

Det er dog ikke kun arbejde alt sammen, for om aftenen støder medarbejdernes familier til, og der bliver grillet og hygget i teltet. På den måde har vi en dyrskue-kultur, som hele familien ser frem til.

Hvorfor prioriterer AB Lauridsen at udstille?

AB Lauridsen Maskiner har valgt at udstille på Roskilde Dyrskue og Have Landskab. De år, hvor der ikke er Have Landskab, holdes der åbent hus hjemme på matriklen i Rønnede på Sydsjælland. ”Det giver mest mening for os, her kan vi møde vores kunder og pleje dem. Vi får en god snak og holder relationerne ved lige, så de forhåbentligt tænker på os igen næste gang, de skal indkøbe maskiner.” siger Steffen Hansen.

Fakta:

AB Lauridsen Maskiner har etableret sig som leverandør inden for køb og salg af både nye og brugte entreprenørmaskiner samt tilbehør. De kan rådgive indenfor alle typer af entreprenørmateriel, nyt som brugt. 

Siden opstart for to årtier siden er Steffens virksomhed blevet en del af AB Lauridsen Maskiner, hvor han og Søren Lauridsen indgår i et partnerskab.