Ny direktør for Roskilde Dyrskue

Camilla Dupont, ny direktør for Roskilde Dyrskue, kommer fra en forskerstilling på IT-Universitetet og har mange års erfaring som leder.

Det er en erfaren leder for både offentlig forvaltning og frivillige, som overtager direktørstolen i Roskilde Dyrskue. Camilla Dupont, Jægerspris, er uddannet jurist og har senest været forsker på IT-Universitetet i København, hvor hun forlader et forskningsprojekt omhandlende juridiske udfordringer i offentlige IT-projekter. I sin fritid har hun i mange år været en del af Frederikssund Vikingespil, hvor hun fortsat er formand. Hun har også tidligere deltaget i både Store Hestedag og Roskilde Dyrskue som en del af friserkvadrillen i Det Store Hesteshow.
- Det er to store og gode events, som jeg glæder mig meget til at videreudvikle, siger Camilla Dupont.
- Dyrskuet er, tilføjer hun, forbundet med en masse traditioner, og vi skal selvfølgelig fastholde hele dyrskuet DNA. Vi skal dog følge med tiden. Man kan altid udvikle. Det bliver man aldrig færdig med, og jeg har naturligvis gjort mig en masse tanker og har nogle ideer, jeg vil drøfte med mine nye kolleger og bestyrelsen.

Der er fra dyrskuets ejerkreds valgt at lave et titelskifte - fra sekretariatsleder til direktør, og stillingen er fremover en fuldtidsstilling.

 

 

 

Artiklen er en bearbejdelse af Effektivt Landbrugs interview med Camilla Dupont.