DM i virtuelt landbrug

Danmarksmesterskaberne i Farming Simulator 2021 afvikles af og i forbindelse med Roskilde Dyrskue. Hvorvidt turneringen vil blive afviklet på dyrskuet eller online som den blev i 2020, er endnu uvist.

Endnu en gang er hovedpræmien i den høje ende på hele 15.000 DKK til det hold a 3 virtuelle landmænd, som er bedst og hurtigst til at høste, presse og stable halmballer. I år vil det være muligt at søge holdkammerater og fællesskab indenfor Farming Simulator verdenen via Danish Farm Tournaments facebook og på ”gamernes facebook” discord.

Signe Grønbech fra Roskilde Dyrskue fortæller: ”Vi er glade for at vi i år via det nyoprettede community forhåbentligt kan samle endnu flere virtuelle landmænd i E-sporten”. DFT Discorden gør det b.la. muligt for gamere at chatte med ligesindede, finde holdkammerater til turneringer og at træne mod andre hold. Det er derfor et rigtigt godt sted at søge hen, hvis man er en af de mange tusinde i DK der bruger fritiden på at drive landbrug bag skærmene.

I 2020 blev DM i Farming Simulator grundet corona afviklet som en online turnering. Skulle corona igen spænde ben for afviklingen af Roskilde Dyrskue, vil DM 2021 igen foregå online. ”Vi krydser selvfølgelig stadig fingre for at det bliver muligt at afvikle et storslået Danmarksmesterskab blandt masser af dyr, maskiner og glade gæster på Roskilde Dyrskue 2021” slår Signe fast.

Farming Simulator. Turneringen, der vil blive kommenteret og livestreamet, bliver afviklet d 5. og 6. juni. Tilmeldingen åbner 13. maj.

DM i Farming Simulator er sponsoreret af CASE IH, New Holland, Roskilde Dyrskue og Landbrugsskolen Sjælland.