Er du vores nye kollega i Tømmergården?

Vi søger nye kræfter til opbygning af dyrskuet

Vi har rådighed over Dyrskuepladsen (Darupvej 19, Roskilde) i få uger op til Roskilde Dyrskue, og i den periode skal der bygges stalde, laves skilte, indrettes og klargøres i alle haller og på hele pladsen.

Efter dyrskuet skal det hele så tages ned igen og stilles på plads. Der er mange forskellige typer opgaver, og vi fordeler selvfølgelig opgaverne efter erfaring og kompetencer, men det er en hel klar forudsætning, at man har hænderne skruet godt på.

Vi har brug for dig, hvis du kan tage minimum 2 uger ud af kalenderen og gerne 6-8 uger.

Du skal kunne betjene det meste værktøj og meget gerne have erfaring med maskiner som f.eks. teleskoplæsser og lift.

Da vi kun har kort tid, så skal du regne med lange dage, og du skal have lysten til at arbejde hårdt – for portene åbner på Dyrskuepladsen d. 31. maj kl. 8, og den deadline kan ikke rykkes.

Vi garanterer til gengæld, at du kommer ind i et passioneret dyrskueteam, der holder humøret højt i al slags vejr. Vi hjælper hinanden i mål, og det er en helt særlig oplevelse at se så stort et event vokse frem fra den bare jord.

Vi ansætter både lønmodtager og selvstændige og primært på fuld tid. Måske har du din egen håndværksvirksomhed, arbejder i landbruget eller er efterlønner.

Lønnen fastsættes efter kompetencer og længden af ansættelsesperioden. Ansættelsesforholdet vil være i perioden fra 22. april til 16. juni 2024.

Lyder det som noget for dig så skriv en mail til Camilla Dupont cdu@roskildedyrskue.dk