Skal du være med på bølgen?

Danish Farm Tournaments forventer en fortsat større interesse.


Det realistiske esportspil, hvor man driver en gård og kører de helt store maskiner, er i vækst, og sidste weekend bød på en spændende turnering med udenlandske stjerner.

Efter en succesrig weekend fyldt med spænding og strategi, er Danish Farm Tournaments klar til at tage skridtet videre.

I den netop afholdte turnering deltog flere af verdens bedste hold, herunder prominente spillere fra Tyskland.

Blandt de højdepunkter, der markerede weekenden, var deltagelsen af New Holland, kendt som verdens tredjebedste hold. De levede op til deres rygte ved at sikre en imponerende sejr, hvor de cementerende deres status i den internationale Farming Simulator scene.

Nu ser vi fremad mod den næste turnering, planlagt til den 16.-17. december.

En af arrangørerne bag DFT, Mark Kristensen fra Sørby Esport udtaler:

"Med den stigende interesse vi oplever og det høje niveau af konkurrence forventes denne turnering at overgå de tidligere. Den vil byde på endnu mere avanceret gameplay, strategisk dybde og spænding. Vi oplever en stigende interesse og det er fantastisk at være i!"

Arrangørerne af DFT er Roskilde Dyrskue og Sørby Esport, og de forventer en stærkere og mere intens turnering i december end nogensinde før.

Dette lover godt for både spillere og fans, der kan se frem til flere højdepunkter inden for Farming Simulator.

"Vi prøver altid at forbedre både vores broadcasting og vores måde at drive de mange turneringer på en mere professionel måde og derved vækste hele miljøet omkring Farming Simulator i Danmark og i Nordeuropa"

Følg Danish Farm Tournament her:

Hold øje med yderligere opdateringer og detaljer om denne spændende begivenhed, der vil samle de bedste spillere og hold fra ind- og udland. Danmarks Farming Simulator Liga fortsætter med at sætte standarden for konkurrence og underholdning i denne unikke esport.

Vi takker Case IH og New Holland for jeres store støtte.

400711172 7079813862078241 1897547200098215878 N