Den største maskinudstilling siden 1989

63.000 kvadratmeter med maskiner

Danmarks største udendørs maskinudstilling er udvidet med 7.000 m2

Er du nysgerrig efter at se hvem der udstiller så klik her.

Efter to år med aflysninger var det ikke uden spænding, at salget af stande blev sat igang.

Heldigvis har interessen været stor, og maskinområdet er det største siden 1989. Der er 183 udstillere, og de glæder sig til at møde nye og gamle relationer.

Dyrskuet har været på besøg hos Sivertsen og Havdrup Maskine forretning som optakt til årets dyrskue, og begge virksomheder fortæller, at netop traditionen og fællesskabet er en stor drivkraft i deres dyrskuedage. Dyrskuet rummer en unik mulighed for at skabe relationer og en god handel er heller ikke af vejen.

Maskinudstillingen er oppe på 63.000 kvadratmeter, da der er lavet en udvidelse på 7.000 m2. Der er fjernet hegn, fældet træer og lavet stier, for at udvidelsen kan blive en naturlig del af det eksisterende udstillingsområde, fortæller Niels Mathiasen, der er udstillingskoordinator for Roskilde Dyrskue.

Maskinudstillingen omfatter traktorer, maskiner og redskaber til landbrugsformål, skovbrugs- og entreprenørmaskiner, have- og parkmaskiner, samt landbrugsbygninger, inventar og byggematerialer. Desuden biler til arbejdsbrug, kassevogne, ladvogne, trailere, 4x4 mfl.