Sparekassen Sjælland-Fyn igen hovedsponsor

Når årets dyrskue løber af stablen, er Sparekassen Sjælland-Fyn hovedsponsor for tredje gang. Sponsoratet går til Gårdspladsen, hvor børnefamilier kan møde det danske landbrug i øjenhøjde, besøge grise, hoppe i halmlabyrint, tale med en landmand og presse deres egen halmballe.

Det er et samarbejde der giver enormt god mening for sparekassen.

”Roskilde Dyrskues formål er at formidle det danske landbrug bredt ud til både land og by. Det er et formål, som vi igen i år som hovedsponsor er stolte over at bakke op om. Landbruget er et vigtigt erhverv, og vi dyrker også landbruget i Sparekassen Sjælland-Fyn – uanset om det er fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Vi ser frem til 3 gode dage i Roskilde med høj sol og godt humør,” siger landbrugschef Peter Jørgensen.

Peter Jørgensen og hans kolleger ser frem til at komme ud på dyrskuet, få set Gårdspladsen i brug, og få masser af gode samtaler i Sparekassen Sjælland-Fyns telt, og på resten af pladsen.

”Vi nyder altid de tre dage, hvor vi møder mange af vores kunder, netværker og får en masse gode snakke om det der rør sig lige nu.”