Case IH er tilbage og springer rammerne på Roskilde Dyrskue

Første gang siden S.D. Kjærsgaard har fået forhandlingen af Case IH på Sjælland er de klar til at indtage Roskilde Dyrskue med skuets største stand.

Standen på 1800 kvm springer rammerne og er Roskilde Dyrskues største stand. Case IH udstillingen foregår i samarbejde med Jørlunde, Søllested og Frøslev maskinforretning på lidt over halvdelen af standen og på resten udstiller SDK entreprenørmaskiner fra Case Construction.

På Case IH standen vil stort set hele produktprogrammet være repræsenteret lige fra de kompakte og alsidige Case IH Farmall traktorer til den store Steiger 500 CVX og Axial Flow mejetærsker. Der vil være rig mulighed for grundig maskingennemgang og snak med eksperter. Der vil også være fokus på AFS Connect med den nye Case IH Optum og Case IH Steiger. Fjernadgang, flådestyring, organisering, optimering og effektivitet er nøgleordene, når der bydes velkommen på Stand 990 på Roskilde Dyrskue.

Case Construction standen vil som altid være samlingssted for højt humør og maskinnyheder. SDK Sælger Peter Møller er begejstret for programmet og fremhæver den nye CASE 695SV: "Her har vi en rendegraver med større kabine, let rotering i sædet, let tilgang til funktioner, nyt display, bak i joystick og den unikke DNA arm, som udmærker sig ved lav transporthøjde samt at det er den stærke del som udskydes og dermed kan bruges som modhold" fortæller han og fortsætter: "Vi medbringer samtidigt de sidste lager modeller af den forrige model 695ST til en stærk messepris".

På Case Construction standen vil der også udstilles ny CASE 621G2 gummihjulslæsser samt CASE gravemaskiner helt op til 25 tons.