Roskilde Dyrskue 2021 er aflyst

Roskilde Dyrskue er meget kede af at skulle sende en aflysning ud for andet år i træk.

Vi havde virkelig håbet, at det her i 2021 kunne lade sig gøre at afholde Danmarks største dyrskue, med alle de restriktioner, der skulle til, for at gøre arrangementet sikkert og forsvarligt. Myndighedernes vurdering er, at det ikke lader sig gøre og vi må naturligvis tilslutte os, at folkesundhed har førsteprioritet.

Roskilde Dyrskue har igen i år haft kæmpestor opbakning fra både maskin-, erhvervs- og dyreudstillere, fra frivillige og øvrige samarbejdspartnere. Mange har sammen med os til det sidste håbet på, at der ville blive dyrskue i år. Tak til jer alle sammen for det!

Selvom vi nu alle har levet med coronavirus i mere end et år og selvom vi i dyrskuet vidste, at der kunne være usikkerhed om årets arrangement, så er vi meget påvirkede af, at vi igen i år må undvære dyr i staldene, maskiner på rad og række, duften og smagen af gode danske fødevarer og det traditionsrige festlige møde mellem land og by på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Vi savner vores glade udstillere og gæster, og vi savner den livlige fejring af dansk landbrug på Dyrskuepladsen. Men vi kommer stærkt igen og ser allerede nu frem til næste år.  

Ikke ti vilde (race)heste kan holde os fra at skabe et festligt Roskilde Dyrskue 2022 for jer allesammen!