Roskilde Dyrskue tager initiativ til ny madfestival
En helt ny madfestival ser dagens lys, når ”Spis hos Producenten” løber af stablen i uge 45 fra den 3. til 9. november 2025. Roskilde Dyrskue har taget initiativ til festivalen og ønsker, sammen med producenterne, at invitere danskerne til at gå helt tæt på smagen, råvarerne – og menneskene bag.
Fødevareproducenter fra Sjælland og øerne inviterer gæsterne indenfor til unikke middage, smagninger og oplevelser når den nye madfestival afvikles til efteråret. Konceptet spænder bredt fra intime gårdmiddage til specialarrangementer som ølsmagninger, issmagninger og produktpræsentationer – alt sammen med lokale råvarer og den personlige fortælling som omdrejningspunkt, fortalt af dem, der har produceret råvarerne.
Det bliver derfor en uge fyldt med autentiske smagsoplevelser i rustikke, stemningsfulde omgivelser.
Følg løbende med her på siden og tilmeld nyhedsbrevet og blive opdateret løbende.
Billetsalget til festivalen starter mandag den 22. september kl. 10.00 via Madbillet.dk