Tilmeld dig DM i Farming Simulator 2024

Danmark bedste hold i Farming League skal findes!

Tiden nærmer sig årets fedeste event for Danish Farm Tournament. Det foregår på Dyrskuepladsen i Roskilde i forbindelse med Roskilde Dyrskue.

At se den rolige landbrugssimulering forvandlet til et tre-mod-tre-høstløb er noget af en åbenbaring. Det hele startede som en ”ballestable” spiltilstand i Farming Simulator for at underholde messedeltagere. Men nu har udvikleren GIANTS Software forvandlet deres spil til en robust, seværdig e-sport baseret på Farming Simulator. Og i Danmark er vi hoppet med på denne vogn.

Det hele giver mening, når du ser det i aktion, og derfor håber vi at se så mange som muligt inde på Roskilde Dyrskue - enten som deltager eller tilskuer.

Alle er velkommen til at prøve spillet - både turneringsversion og Farming Simulator.

Man kan også bare følge den spændende dyst.

Tilmelding til DM

Vil du opleve en fantastisk weekend på Roskilde Dyrskue og samtidig deltage i Danmarksmesterskabet. Så er det bare med finde dine venner frem og tilmelde dig - måske du er den nye Danmarksmester.

Tilmeld dig her

Hvad er Farming Simulator?

Det er et realistisk spil, der kan gøre en forskel. Moderne landbrug er en højteknologisk øvelse, og Farming Simulator repræsenterer det perfekt.

Farming Simulator er et landbrugssimulatorspil, hvor spillere kan påtage sig rollen som moderne landmænd og opbygge deres egen gård fra bunden.Spillet tilbyder en bred vifte af landbrugsaktiviteter og fokuserer på alt fra traditionelt landbrug og husdyrbrug til skovbrug.

Læs mere her

Hvem står bag?

Roskilde Dyrskue, Sørby e-sport og Carsten Basse Ørskov er arrangører af turneringen.


Spil året rundt

Vores ildsjæl Carsten (Basse) Ørskov arbejder året rundt på at udvide kendskabet til DFT - Danish Farm Tournament. Der afholdes torsdags træning og 6 virtuelle turneringer om året. Og der er plads til mange flere spillere.

Så kom og vær med til at bygge vores danske liga op. 

Du kan læse mere om det hele via disse links :

Discord Link:
https://discord.com/invite/M24gXp7uWa

Youtube Link:
https://www.youtube.com/channel/UCfR_mDvoazUwe-2zjVDxThg

Twitch Link:
https://www.twitch.tv/Danishfarmtournament

Hjemmeside:
https://danishfarmtournament.dk/