På 4Hs børnedyrskue udstiller børn deres kæledyr og præmieres efter, hvor godt de passer deres dyr og deres viden om dyrets røgt og pleje.

 

Området byder på et væld af aktiviteter og muligheder – mød de mange børn og unge der udstiller deres kæledyr på børnedyrskuet – her er alt fra heste til eksotiske slanger.

På pladsen kan du deltage i bålaktiviteter, klappe en ko, køre i hestevogn, hoppeborg, kaninhop, prøve kræfter på actionbanen og for de mindste er der mulighed for at tage et ”rigtigt” traktorkørekort…og meget meget mere

Mulighederne er utallige, og i 4H præsenteres du for gode og spændende ideer og aktiviteter som du kan tage med hjem og lave hvadenten du bor i byen eller på landet. Som noget helt nyt i år, kan du også møde børn der udstiller egne minihaver i flasker, spande osv…

Læg vejen omkring 4H og nyd stemningen og høre meget mere om 4H´s aktiviteter hvor du bor…

Om 4H

4H er en landsdækkende børne- og ungdomsorganisation med dybe rødder i landbruget - og klare visioner og tilbud til moderne børnefamilier.

Vores aktiviteter centrerer sig om dyr, jord, natur og mad, og vores formidling omhandler således moderne landbokultur i børnehøjde.
Gennem vores aktiviteter udvikles børn og unge til at blive selvstændige, kreative, nysgerrige, engagerede og ansvarlige i forhold til det samfund de er en del af.

4H Øst er en sammenslutning af ca 33 lokale 4H klubber på Sjælland, København, Møn, Lolland og Falster.

I 4H's logo indgår firkløveren. De fire H'er står for;

* En flittig Hånd
* Et kvikt Hoved
* Et varmt Hjerte
* Et godt Helbred

4H's Motto er
- at gøre det bedste bedre og
- at lære ved at udføre.

Kontakt 4H's konsulenter
Har du spørgsmål kan du kontakte:
- Aktivitetsformand Aff Hjarnø på 4086 0507 eller
- 4H konsulent Dorte Kimer, telefon 87 40 87 58 mail dok@seges.dk