Slagterhåndværk og de glemte udskæringer

Glæd jer til at gæste Spisekammeret når Michael Museth går i køkkenet og serverer smagsprøver fra nogle af de udskæringer på koen, som er gået lidt i den kulinariske glemmebog. Der vil blive skåret, stegt og snakket om smage i de forskellige udskæringer, og hvordan vi som i gamle dage får bedre udnyttelse af det hele dyr og bruger vores sunde fornuft i køkkenet.

Michael Museth er uddannet slagter, og har arbejdet som iværksætter og kok på elite og catering-niveau de sidste 20 år. De sidste syv år er blevet brugt på at etablere Folkets Madhus og finde tilbage til kernen i hans faglighed som slagter. Han er i øvrigt i de senere år blevet kendt som TV-kok i Go Morgen Danmark.
Folkets Madhus blev grundlagt på en drøm og en irritation: En drøm om at lære de kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer, og en irritation over, at det næsten er umuligt at finde madvarer til fornuftige priser, der ikke er sminkede med konserverings- og tilsætningsstoffer, ligesom referencepunkterne forsvinder – og dermed den danske madkultur.

Fredag, lørdag og søndag

kl. 14.00 - 14.45

Folkets Madhus