Kan man tage på Roskilde Dyrskue med børnene? Ja, helt bestemt!

Roskilde Dyrskue gør meget ud af at lave formidlingsaktiviteter til børn så de lærer om dansk landbrug.
Er fredagen ikke en helligdag, inviterer vi skoler og institutioner på Dyrskuepladsen, hvor vi har planlagt en spænende dag for dem med landmænd 

Aktiviteter og oplevelser
På Dyrskuepladsen er der specielt de 4 gårdspladser, hvor børnene kan komme helt tæt på dyrene, madværksteder, hvor de kan være med til at lave deres egen mad fra bunden, hoppe i den store halmlabyrint, høre Københavns ZOO fortælle og formidle om danske landbrugsdyr, smage på dyrskuemælken og mange mange andre ting.

Desuden er der et område, hvor det er børn der udstiller deres dyr. I 4H området er der mange aktiviteter, hvor man kan være med til hønseskidningsbingo, køre hestevogn, hoppe hoppeborg og meget andet. 
Er I til tivoliland, findes Ankers Tivoli på pladsen - og så har vi selvfølgelig alle dyrene alt fra marsvin til kæmpe tyrer. 

Som en guide har vi lavet et børnekort, som guider jer gennem alle aktiviteterne på pladsen.

Find det HER


For de allermindste

Har I helt små børn med, vi har både pusleplads og microovn, men også en masse åndehuller, hvor I i ro og fred kan slappe af i skyggen.
Se mere her

Uden mad og drikke...

På pladsen findes der et væld af madboder fra smørrebrød og spaghetti med kødsovs til thaimad.
Så der er rigtig meget at vælge imellem til fornuftige priser. 

Har I i stedet lyst til at medbringe jeres egen madpakker er i meget velkommen til det. Blandt andet på Gårdspladsen er der opsat et madpakkeområde, hvor man kan sidde i læ/skygge og spise sin mad og efterfølgende kan børnene løbe over og hoppe i halmlabyrinten, imens de voksne slapper af og holder øje i skyggen.

 

 

Områder for børn