Velkommen til Roskilde Dyrskue

Velkommen til Roskilde Dyrskue

Så kan portene til Dyrskuepladsen endelig åbnes og Roskilde Dyrskue anno 2023 løber af stablen. For tooghalvtredsindstyvende gang kan forventningsfulde udstillere betræde det nyslået græs og glæde sig til udstille deres flotte nypolerede maskiner, glansfulde dyr og sælge alle deres nøje udvalgte produkter.

Det har været hårdt arbejde frem til åbningen af dyrskuet.  Sekretariatet har haft lange dage med planlægningen af eventet, håndværkere har været i gang på pladsen den seneste måned, og omkring 800 frivillige personer fra forskellige foreninger hjælper før, under og efter dyrskuet med at få det hele til at forløbe så gnidningsfrit som muligt for alle de mange gæster og udstillere. Forberedelserne er således ved at være tilvejebragt, og der meldes klar til at tage imod alle de forventningsfulde udstillere og en masse glade gæster.


413 programpunkter

I år vil der være nyheder, og der vil være alt det, gæsterne kender. Dyrskuet fastholder traditionerne med stolthed, da det er traditioner, der bringer mennesker sammen og skaber den fælles historie.

Der har været stor efterspørgsel efter maskinstande, og derfor er maskinudstillingen udvidet yderligere i 2023. Vi er stolte og taknemmelige for den interesse, der er for at udstille på dyrskuet, og det er vigtigt for os, at alle udstillere oplever en høj kvalitet af service.

Dyrskue-weekenden vil være fyldt med spændende aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Faktisk er der hele 413 programpunkter, som gæsterne kan opleve eller prøve. 

Vi glæder os til at tage i mod jer på Dyrskuepladsen!