DM i Grill og BBQ

Danmarksmesterskabet i Grill og BBQ er tilbage på Roskilde Dyrskue
Efter to års aflysninger afholdes Danmarksmesterskabet i Grill og BBQ igen i år for 12. gang, og det sker på Roskilde Dyrskueplads d. 27. til 29. maj i forbindelse med dyrskuet.

Se det spændende program for DM i Grill og Barbecue her.

DM i Grill er det officielle danmarksmesterskab, og bag mesterskabet står den verdensomspændende grillorganisation World Barbecue Association. Mesterskabet er blevet afholdt hvert år siden 2008, og alle landets grillentusiaster – både amatører og professionelle, inviteres til at konkurrere om titlen – og en række fine præmier.

Ved mesterskabet konkurreres der i hold af to til seks personer med en holdkaptajn, og holdende skal hver især levere deres bud på alt fra klassisk barbeque til innovative gourmetretter indenfor kategorierne fisk, kylling, nakke af svin, spareribs og brisket. Det hold, der samlet set, opnår flest points i de fem kategorier, vinder titlen som danmarksmestre.

DM arrangeres af DBQA Danmark og alt arbejde udføres af frivillige og alle udgifter findes via velvillige sponsorer. Det er muligt at læse mere om DM i Grill her.  

Roskilde Dyrskue ser frem til endnu engang at byde velkommen til alle til dette års danmarksmesterskab i grill og BBQ.