Vil du have adgang til 86.000 gæster, der har interesse for landbrug og fødevarer ? Så skal du måske have en stand på Roskilde Dyrskue?

Kontakt
Niels Mathiasen (Erhverv- og Maskinudstilling): 46740626, mail: nim@roskildedyrskue.dkChristina Adler Jensen, Spisekammeret, 4231 1536, mail: caj@roskildedyrskue.dk

Tilmelding: Vælg område nedenfor

Maskinudstillingen
Hvorfor udstille?

Få tæt kontakt med dine kunder, mød et købestærkt publikum og bliv en del af tre festlige dage til Danmarks største Dyrskue.

Spisekammeret
Må en udstiller sælge ?

Ja du må sælge de produkter som du har aftalt med Roskilde Dyrskue. Vores aftaler sikrer et alsidigt udbud og en høj kvalitet.

Erhvervsudstillingen Energiudstillingen

Maskinudstillingen omfatter traktorer, maskiner og redskaber til landbrugsformål, skovbrugs- og entreprenørmaskiner, have- og parkmaskiner, samt landbrugsbygninger, inventar og byggematerialer. Desuden biler til arbejdsbrug, kassevogne, ladvogne, trailere, 4x4 mfl.

Erhvervsudstillingen har primært tilbehør til landmænd, hestejere og dyreinteresserede, men også mange andre typer udstiller på dyrskuet hvert år.

Fødevare-udstillingen sælger mad og drikke, remedier til madladvning, råvarer og andet der har relation til dansk landbrugs fødevareproduktion. Stemningsfyldt indendørs madmarked med madværksted og spisesteder.

Energi- & Spildevandsudstillingen repræsenterer alt indenfor solenergi, vindkraft, varmepumper, biomasse, kedler, jordvarmeanlæg, efterisolering, vinduer og flere andre energibesparende installationer. 
Spildevandsudstillingen har fokus kloakering, regnvandsopsamling, belægninger og spildevandsanlæg samt viden indenfor håndtering af spildevand.