Madværksteder

Vi udfordrer dit mad-mod. Få fif til god smag og lav et lille måltid med kyndig hjælp

Madværskstedet er for alle

Roskilde Dyrskue inviterer publikum til skærebrættet

 I Madværkstedet kan publikum arbejde med de danske råvarer og få ny inspiration  og tricks af kyndige medhjælpere.

I samarbejde med Sæson.dk inviterer Roskilde Dyrskue publikum med hen til skærebrættet og viser, hvordan man i simple håndvendinger kan smage de danske råvarer til og lave lækre småretter.
Madværkstedet retter fokus mod sanserne og formidler viden om brugen af den danske sæsons råvarer. Bagefter kan gæsterne besøge avlernes stand i fødevareudstillingen Spisekammeret, hvor de fortæller om dyrkning, kvalitet og deres små flyvende hjælpere i produktionen. Her er det også muligt at købe råvarer med hjem, så man kan fortsætte madlavningen hjemme i eget køkken.
Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding online. Madværkstedet er for både børn og voksne og varer max. 30 minutter

Mød avlerne
På Sæsons stand i Spisekammeret på Roskilde Dyrskue kan du blandt andet møde gartnerierne Tvedemose Champignon, Sandet, Hedegården, Regnemark/Aroma Tomater, Glade Grøntsager og Legro for en snak om produktionen af grøntsager og købe en snack. Du kan også møde Borregård BioPlant, som er eksperter i biologisk bekæmpelse af skadedyr. 

Opskrift på Dyrskue-slider

Har du nogensinde set en lyserød burgerbolle?

...Og spist en bøf med grøntsager i?

Kom forbi Miniburger værkstedet, og byg din egen burger!
Værkstedet er gratis for alle børn under 16 år.

Vi ses på gårdspladsen for kødkvæg (lige syd for Ring 1)